Захранки за риболов с мед или с шоколад – коя да изберете?

В следващите няколко изречения ще си поговорим за това какво може да очаквате от захранките за риболов с аромат на мед или на шоколад.

По-точно коя от тях е добре да изберете, за да сполучите в привличането на рибите и съответно в риболова. За рибарството много от рибарите казват, че това е страст, която малцина ще разберат, ако не я изпитат сами. Повечето опитни рибари обаче – освен на късмет и на желание за риболов, избират да разчитат и на различни захранки за риблов с myfish.bg (вижте още).

Захранката бива именно онази част от подготовката на риболова, която позволява на рибаря да привлече колкото се може риби, от желания за улов вид. Съответно има и различни по вид захранки. Съществуват такива, които са подходящи за риболов на хищни риби, други за нехищни и от всеки вид може да откриете захранки с различен състав, но и аромат. Ароматът е ключова част от цялото изкуство да привлечете рибите. Например шараните, които се славят като любители на дъната на реките, пълни с тиня и всякакви други клонки и треви – обожават ароматът на мед и по-сладките вкусове. Въпреки, че апетитът на рибите варира според температурата на водата и доста често вкусът им също се променя в зависимост от околната им среда и градусите в нея – не е невъзможно да ги привлечете, стига да изберете правилната захранка за риболов.

Та, въпросът е захранка с аромат на мед или на шоколад – която би било най-добре да изберете за своя риболовен уикенд?

Захранки за риболов с мед или с шоколад - коя да изберете?

Ароматът на мед обикновено е подходящ за риболов в блата или във водоеми, които имат тинесто дъно. Причината е, че този естествен аромат успява да неутрализира мириса на тиня и бива лесно откриваем за шараните, което гарантирано ви носи успех в риболова. От друга страна с него може да ароматизирате както царевица, така и топчета или да закупите директно захранка за риболов с аромат на мед от myfish.bg.

Мирисът на шоколад пък, колкото и разпространен да е – не винаги носи желаните резултати. За него обаче се казва, че е подходящ за използване при риболов на по-едри риби. Така, че ако сте се ориентирали към покоряването на нови върхове и риболова на големи екземпляри – това е вашият аромат.

Не пропускайте да разгледате вариантите на захранки за риболов, които ви предлагат от myfish.bg, още сега и да се възползвате от някое от изгодните им предложения.